Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

Meny

**REA/OUTLET**
* NYHETER *
*VÅR KLÄDKAMMARE*
Smycken
Skärp
Sjalar & Mössor
Krukor & Vaser
Ljus & Ljusstakar
Dekoration
Kök & Dukning
Plåt & Emaljskyltar
Lampor
Dörrmattor
*VARUMÄRKEN *
*Presentkort*Lite om oss som har Villami.se

Hej.

Vi startade Villami år 2011 och vår målsättning är att du ska få en trygg shoppingupplevelse med ett trevligt bemötande och säkra betalningsalternativ samt att vår butik ska kännas personlig fast vi finns på nätet. Vi vill att du ska känna att du får en bra service så är det något du vill fråga eller berätta så maila eller ring oss - vi svarar både vardagar och helger.

Vi kommer nu utöka med en butik/showroom i centrala Kungsbacka. Där har vi öppet ordinarie butikstider och du kan prova alla kläder som finns i webbutiken på plats. Mer om detta kan du läsa under kategorin Butik.

Vårt namn kommer från en liten stad i Ecuador vid Galapagosöarna - Villamil. Just denna stavelsen var redan upptagen men vi hade fastnat för namnet och tog bort l:et och det fick bli Villami. Glatt, enkelt och kommer från värmen vilket passar oss!

Våra fotografier får vi delvis från företagen som vi köper våra kläder ifrån, en del kort tar jag själv och ibland kanske de inte blir de allra bästa. Men jag lär mig! Vill du använda några kort så är du välkommen att göra detta.

Våra klädmärken är utvalda av oss och vi vill att alla ska kunna hitta något oavsett ålder hos oss. Vi har valt att försöka hålla en viss spridd på stilar och priser för att du ska hitta något som passar. Vi kommer fortsätta att öka på våra kläder och en del kanske faller bort men jag hoppas att du ska hitta något som passar just dig.

Vår heminredning  kommer att vara en blandning av lite allt möjligt, vi kommer inte ha en speciell inriktning utan tror på att blanda olika stilar. Inredning som du kanske tycker behövs för att få din egen stil som passar just dig och ditt hem.

Vi stöttar cancerfonden genom att vi köper genom företag som också stöttar cancerfonden. Vi stöttar också en förening i Danmark som forskar på kvinnors hjärtan - Hjerteföreningen genom Cream. Vi handlar från andra företag som har nära kontakt med sina producenter och stöttar deras familjer i fjärran östern.

Miljötänk Våra påsar som vi skickar med är återvinningsbara. Detta gäller också de påsar vi har i vår butik. Vi återanvänder kartonger som vi får från företag och packar och skickar till dig i dem.

Varmt välkommen till oss på Villami.se

Nyheter

2015-11-16

Iphone eller Ipad användare?

IMG_0100
Om din Iphone eller Ipad stöter på problem med inläsning av våra produktbilder så uppdatera adressfältet i din webbläsare så ska allt fungera som vanligt igen.
2018-03-06

Trivselhus

IMG_0100
2018-01-16

Golvslipning i Stockholm

IMG_0100
Vi arbetar med Bona Dust Care systemet för den optimala och helt dammfria slipningen. Slutresultatet, den lackerade golvytan, blir bättre samt att du slipper oroa dig för att damma ner.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.Jämför matkassar på matkasseguide.se


DL Flytt och Transport - Din flyttfirma i Södertälje


Villami.se
 

Våra leverantörer:

Ajlajk, Barfota, Cream, Ester Elenora, Love Forever, Kaffe, Lo-ika, Tina Wodstrup, SVENSK, The Wardrobe, Miel.dk, OXXO Design, Nordal, Ib Laursen, Chic Antique, Affari, Odahl, Friis & Company, The Moshi, Americana, Maryley, Hapiness mfl.